Kursus i hypnoterapi med børn og unge – fortrinsvis for psykologer og børnepsykiatere.

2 dags kursus i Voervadsbro ved Skanderborg den 2. og 3. februar 2024

Målgruppe:

Psykologer, der arbejder med børn, som gerne vil i gang med at bruge hypnose som redskab. Du kan således godt tage kurset uden forudgående kendskab til hypnose og kan gå i gang med at arbejde med det efter kurset. Men du får et mere uddybet kendskab til hypnose, hvis du også tager mit grundkursus eller tilsvarende kursus. 

Psykologer, der er trænede i hypnose, som gerne vil bruge det til børn og unge. psykologer der er nysgerrige på hvad hypnose kan bruges til i behandlingen af børn og unge.

Form:

Formen er teoretisk undervisning, casebeskrivelser, video, gruppehypnose og gruppeudveksling af ideer til behandling af specifikke cases. 

Indhold:

  • Hvad er hypnose? (Kort) 
  • Hvordan er det anderledes at hypnotisere børn?
  • Hvordan forklarer man, hvad hypnose er til børn og forældre?
  • Behandlingsmuligheder med hypnose indenfor angst (separationsangst, skolefobi, OCD, specifikke fobier, generaliseret angst, socialfobi og eksamensangst), traumer, depression, performance, lavt selvværd, tics og trikotillomani og smertebehandling.

Der udleveres en omfattende mappe med materiale fra kurset (bl.a. scripts og cases, som er lige til at bruge i dit arbejde).

 

Kurset er godkendt til følgende: 

Specialist i Psykoterapi børn. 12.4.4.2.3. Anden teoretisk referenceramme – 12 timer  (tværgående modul)

Specialist i Sundhedspsykologi børn. 11.4.4.2.2. Intervention i klinisk arbejde – 12 timer fleksibelt valg (i Sundhedspsykologi skal der være mindst 24 timers metodetræning, hvis timerne skal godkendes i specialiseringsmodulet, ellers tværgående modul)

Specialist i klinisk børnepsykologi. 6.4.4.2.3. Psykoterapeutiske metoder – 12 timer (max. 24 timer indenfor hypnose i emneområdet).

 

Spørgsmål vedr. kursus:  jannie@kildested.dk