Psykolog Jannie Kildested

Jannie Kildested er aut. cand. psych. og specialist i psykoterapi.

Hun har flere efteruddannelser; “Tab, sorg og krise”, Imagoterapeut og Imagosupervisor, Kropsterapeutisk efteruddannelse ved Katborg og en efteruddannelse  i CFT.

Hun har igennem de sidste 15 år arbejdet dagligt med hypnose i privat praksis både med børn og voksne. Hun bruger hypnose både individuelt, i parterapi og i grupper.

Hun har ligeledes undervist og superviseret psykologer i over 12 år i forhold til brug af hypnose i kombination andre psykologiske metoder.

Hun har tidligere været ansat i Statsforvaltningen Århus som børnesagkyndig psykolog, på Magnoliagården Børnehjem syd for Køge og Thoravej familieambulatorie – et kommunal behandlingssted for stofmisbrugende forældre og deres børn i København NV. 

Hun havde i 2006 og 4 år frem et projekt for den daværende Familiestyrelse, hvor hun var projektleder for projekt Parvis – forebyggelse af skilsmisse gennem næsten gratis parterapi.

Hun har startet “Kraftspring”, som er behandling til børn med angst fortrinsvis med en blanding af kognitiv adfærdsterapi og hypnoterapi. 

Hun er forfatter til “Hviskefolket og de dejlige underjordiske haver” – en børnebog med hypnotiske teknikker, der er udkommet i  2018.  Se mere om bogen


Lyt til interview med Jannie Kildested – klik her


Se Jannie Kildesteds andre websider:

kildested.dk

kraftspring.dk

hviskefolket.dk